Bedenktijd / Herroeping


Natuurlijk kan het voorkomen dat je toch niet tevreden bent met jouw Vliegtuigplank, door wat voor reden dan ook.
Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je dan nogmaals 14 dagen om jouw vliegtuigplank retour te sturen. Je krijgt dan jouw orderkosten teruggestort. De verzendkosten voor het retour sturen zijn wel voor eigen rekening van de klant. Reken hier op ongeveer 7 euro, afhankelijk van welke vervoerder je kiest. 
Indien je gebruik wil maken van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – zo mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Vliegtuigplank.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@vliegtuigplank.nl en onderstaand formulier te downloaden, in te vullen en terug te sturen naar mij. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten indien het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Behandel het product graag met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Product ruilen?

Wilt je jouw Vliegtuigplank ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met mij via info@vliegtuigplank.nl. Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Ik probeer dan de bestelling nog voor je te wijzigen.


Download
Herroepingsformulier
Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.
Herroepingsformulier.doc
Microsoft Word document 33.0 KB