Voertuigenkamer


Jouw voertuigenkamer kun je nóg leuker aankleden door er een vliegtuigplank in op te hangen. Een accessoire van zichzelf al, maar ook een dubbele plank voor jouw babykamer of kinderkamer waarop je accessoires, foto's, boekjes, etc op kunt zetten.
Hier vind je twee voorbeelden van vliegtuigen in Okergeel (Retro Vibe van Flexa Creations) en dieprood (Red Elegance van Flexa Creations) die goed passen in een voertuigenkamer. Ander kleurtje? Geen probleem, geen meerkosten. Geef het me enkel even aan in het bestelproces. Voor vragen ben ik hier altijd bereikbaar.


Voertuigenkamer accessoires op okergele vliegtuigwandplank

Een vliegtuigwandplank in jouw voertuigenkamer is dé perfecte oplossing voor verdere accessoire-toevoegingen. Vaak zie je dat voertuigenkamers gele voertuigen hebben, of een andere primaire kleur. Omdat de kleur Oker erg "in" is tegenwoordig, besloot ik een variant te maken in Flexa Creations' Retro Vibe, die je hier ziet. Hoe mooi is die?! Ook hier is het weer mogelijk kosteloos te variëren; Oftewel andere kleuren buisjes, andere kleur planken, let me know
Bestellen? Check de voordeelhoek om te zien of het showroom-model er nog is, of bestel jouw voertuigenkamer - vliegtuigwandplank naar jouw wensen op de bestellen-pagina.


Jouw babykamer of kinderkamer met rode voertuigen

Hoe geweldig is deze rode variant voor jouw voertuigenkamer? Deze variant is gelakt in de kleur "Red Elegance" van Flexa Creations. Een dieprode kleur waarbij mij in dit geval zilver gespoten buisjes nóg mooier leken te zijn. 
Nogmaals: opties zijn gratis; wel/geen motortje erop, andere kleur gespoten buisjes, andere kleur planken en/of propeller, noem maar op. Geef het simpelweg op in het veld tijdens het bestelproces. Ook kun je me altijd bereiken via whapp/mail/contactformulier/bellen.

Bestellen? Check de voordeelhoek om te zien of het showroom-model er nog is, of bestel jouw voertuigenkamer - vliegtuigwandplank naar jouw wensen op de bestellen-pagina.


Hoe ziet jouw voertuigenkamer eruit?

Heb jij nog leuke ideeën voor een voertuigenkamer - vliegtuigplank? Laat het me dan weten via mail / whatsapp / telefoon.