Camouflage in de Jungle kamer


Maak jouw jungle kamer compleet met de camouflage vliegtuig wandplank

Steeds populairder wordt het thema: Jungle kamer. Om hier een invulling aan te geven hebben we de jungle kamer variant camouflage ontworpen. Ook deze is in halfdiep  (9.5 cm) tot diep (19.5 cm) te bestellen.

De basis voor deze vliegtuigplank is de kleur "Desert", aangevuld met camouflage vormen in NATO-Green, Brown-Olive en Zwart. Dit tezamen met zwart gespoten buizen en zwarte propeller maken het een geweldig geheel. De zwarte kleuren vind je terug in de wielen, buizen, propeller en de stoterstangetjes in de motor. Verder zijn hieraan de wiel-velgen zilver gespoten; dezelfde kleur als de motor. De dopmoeren onder- en bovenop de vleugels zijn gespoten in de kleur die er op die plek op de vleugel aanwezig is. De dieren die je op het vliegtuig ziet, zijn niet inclusief, maar wel erbij te bestellen. Stuur me hiervoor dan even een berichtje.
Als je het vliegtuig wil kopen die je hier in de foto ziet, (het showmodel), check dan even snel of hij nog beschikbaar is in de voordeelhoek.