Bestellen


Geef tijdens het bestelproces aan (in het veld daarvoor bestemd), welke gratis opties je graag op- of aan jouw vliegtuigplank zou willen hebben. Deze opties gelden voor élk van de vliegtuigen. De volgende opties zijn er voor je:

  • Een motortje: Dit van epoxy gegoten, en hierna gespoten motortje wordt volledig in-house gemaakt.
  • Propeller -spitsstijl- (zoals bij de "special edition" hieronder) of -babystijl- (zoals bij de "babykamer wandplank") hieronder.
  • Stangetjes met moertjes en wielvelgjes in kleur gespoten: koperkleur / zilverkleur / wit / zwart / goud.

Voor vragen kun je me altijd whatsappen/mailen of bellen.


Babykamer wandplank

De populairste wandplank!
De "ronde" vleugels zijn de voornaamste kenmerken van deze wandplank. Stel hem in kleuren en opties zelf samen tijdens het bestelproces.
De afgeronde vleugels, een minder spits propellertje en kleurgespoten buisjes zijn de details die het helemaal passend maken voor jouw babykamer. Inclusief alles om hem op te hangen. De diepte is standaard 19cm, maar je kunt ook kiezen voor de "halfdiepe wandplank" verder naar onderen op deze pagina..

€ 169,00

  • Levertijd: 3-5 werkdagen

Standaard wandplank

De "rechthoekige" vleugels zijn de voornaamste kenmerken van deze wandplank.
Stel hem in kleuren en opties zelf samen!
Gekleurd kun je deze vliegtuigplank bestellen in jouw kleur. Staat jouw kleur niet in het palet.? Geen probleem, stuur me een berichtje. 
De ongekleurde wandplank is één van de leukste wandplanken. Waarom? Je kunt hem zelf een kleurtje geven als je zou willen. Alle materialen om hem op te hangen wordt meegestuurd. De diepte is standaard 19cm.

€ 159,00

  • Levertijd: 3-5 werkdagen

Halfdiepe wandplank

In babykamer- of standaardstijl.
Kleuren en opties kun je verder zelf samenstellen!
Deze half-diepe wandplank is 9.5cm diep, heeft dus ook niet de achterste twee verticale stangetjes. Deze versie is ideaal als boekenplankje of fotoplankje. Voordelen: Goedkoper, minder zwaar en een minder grote plank aan je muur, dus wat bescheidener. Geef tijdens het bestelproces aan welke kleur je zou willen. Staat jouw kleur niet in het palet hier? Geen probleem, stuur me een berichtje. Wolkjes erbij? Zie hieronder..

€ 139,00

  • Levertijd: 3-5 werkdagen

Oud gemaakt hout

Nieuwe muur planken oud gemaakt. Deuken, krassen, scheuren... het hoort allemaal bij deze eyecatcher! Ook "structureer" ik het hout, waardoor de nerven nog meer reliëf laten zien. Inclusief alles om hem op te hangen. Diepte standaard 19cm

€ 179,00

  • Levertijd: Neem contact met mij op voor een juiste indicatie hiervan

Special Editions

Nieuw te verkrijgen bij Vliegtuigplank.nl is deze schitterende camouflage - vliegtuigwandplank.
Met de gespoten kleuren NATO-green, bruin, mat zwart en desert wordt deze geweldige camouflage-look gemaakt. Ook zie je dat andere onderdelen, bijvoorbeeld de stangetjes, meegespoten zijn in de kleur van het vliegtuig. De lengte van deze plank is 95cm. Hierboven zie je foto's van een halfdiepe versie met desert-camouflage, en een diepe versie met de traditionele groene camouflage. Je mag zelf aangeven in het bestelproces welke soort camouflage je zou willen. 

Special Edition - Camouflage Halfsize

€ 179,00

  • Levertijd: Neem contact met mij op voor een juiste indicatie hiervan

Cadeaubon

Wil je een vliegtuigplank als cadeau aanbieden? Geweldig idee! Er is veel keuze in de variaties. Zodoende heb ik de Vliegtuigplank.nl-Cadeaubon ontwikkeld. Elk bedrag is mogelijk. Na bestelling stuur ik deze bon, tezamen met een gift-doosje (een zogenaamd "gondeldoosje") en versiersel in een envelop naar je toe. Zo kun je zelf de bon zien, het gondeldoosje in elkaar vouwen en de bon erin doen, voordat je hem aan je vriend(-in) geeft.
Op deze bon staat een unieke code, waarmee de ontvanger een korting op zijn/haar bestelling ontvangt. Hij/zij kan de code invullen in het bestelproces bij het veld "kortingscode". De cadeaubon is verkrijgbaar in verschillende bedragen. Wil je liever een ander bedrag op de cadeaubon? Geen probleem; Stuur dan even een mailtje naar info@vliegtuigplank.nl. De verzendkosten van een cadeaubon zijn gratis.

€ 5,00

  • Levertijd: 1-3 werkdagen

Houten wolkje - Kies jouw kleur

Deze wolkjes zijn van 12mm MDF gemaakt, met de frees afgerond, geschuurd, gegrondverft en geverft of gespoten in jouw kleur. Inclusief alles om ze op te hangen.

€ 9,00

  • Levertijd: Neem contact met mij op voor een juiste indicatie hiervan

Belangrijk om te weten: Ik stuur je altijd een foto van jouw bestelde vliegtuigplank als hij klaar is. Wil je er dan toch nog iets aan veranderen? Joh, geen probleem, doe ik! Pas als jij helemaal tevreden bent, verstuur ik hem naar je en ontvang je de PostNL-Track&Trace-code. Ik wil namelijk alleen happy customers :)
Als je voor de betaaloptie "rekening" kiest, dan betaal je pas achteraf. De rekening stuur ik dan mee in de doos.