Junglekamer


Je ziet dat het thema jungle erg populair begint te worden. Logisch, kleuren zijn levendig en je kan alle kanten op, letterlijk en figuurlijk in een junglekamer. Voor vliegtuigplank heb ik daarom besloten twee modellen te maken die vooral geschikt zijn voor een junglekamer. Superleuk om jouw junglekamer mee aan te kleden, en dat niet alleen; ook nog functioneel, want je kunt er nóg meer aankleding op zetten. Zoals in de foto's hieronder bijvoorbeeld; Jungledieren op een halfdiepe vliegtuigplank. Graag hoor ik van jou of je nog meer ideeën hebt.
Ook deze varianten zijn weer in alle lengtes te verkrijgen en kosteloos mét of zónder opties (kleur buisjes/kleur propeller/andere kleur planken/wel of geen motor/etc. erbij. Geef dit het tijdens het bestelproces aan.


Jungle kamer accessoires op jouw camouflage vliegtuig wandplank

Een vliegtuigplank in jouw junglekamer is dé perfecte oplossing voor verdere accessoire-toevoegingen. Vliegtuigen in zwart of grijs zijn hiervoor populair. Maarrrr....Wat vind je van deze Camouflage-variant? Geweldig toch? Verouderd koperen buisjes eraan of toch nieuw koper? Witte- of zwart gespoten buisjes? Laat het me weten, of reserveer er alvast één.
Check de voordeelhoek om te zien of er nog een showroom-model beschikbaar is, of bestel jouw camouflage-vliegtuigplank naar jouw wensen op de bestellen-pagina.


Jouw vliegtuigwandplank in camouflagegroen voor jouw jungle kamer?

Hier een voorbeeld van een halfdiepe variant in camouflage groen. Geweldig toch? Deze is afgebeeld zonder motor, maar zoals je weet, kan die er wel (kosteloos-) bij op natuurlijk. Heb je een andere kleur groen in gedachten omdat dat beter pas bij de rest van jouw kamer? Geen probleem, dit is zonder extra kosten. Neem dan even contact op.
 


Hoe ziet de vliegtuigplank op jouw jungle kamer eruit?

Ik ben op zoek naar nog meer ideeën voor de junglekamer!!
Heb jij nog een leuk idee voor een junglekamer-vliegtuigplank? Laat het me dan weten via mail / whatsapp / telefoon.