Opties en prijzen

Belangrijk om te weten: Ik stuur je altijd een foto van jouw bestelde vliegtuigplank als hij klaar is. Wil je er dan toch nog iets aan veranderen? Joh, geen probleem, doe ik! Pas als jij helemaal tevreden bent, verstuur ik hem naar je en ontvang je de PostNL-Track&Trace-code. Ik wil namelijk alleen happy customers :)
Als je voor de betaaloptie "rekening" kiest, dan betaal je pas achteraf (géén aanbetaling). De rekening stuur ik dan mee in de doos.


Kies eerst jouw basis vormen en maten. De varianten zijn:


1. Halfdiep gekleurd €109,- of halfdiep ongekleurd €89,-

2. Diep gekleurd €149,- of  diep ongekleurd €129,-
3. Babykamerplank 
     - Diepe plank gekleurd €139,- , ongekleurd €119,-.
      - Halfdiepe plank gekleurd €119,- , ongekleurd €99,-.

4. Diep-Oud hout €149,- of Halfdiep-oud hout €129,- 


1. Halfdiep gekleurd €109,- of ongekleurd €89,-

De diepte van deze planken is 9 cm. De lengte van de vleugels mag gratis variëren tussen 70cm en 95cm. Door de 9cm diepte heeft deze plank 2 verticale buisjes en 2 diagonale tussen de vleugels en 2 diagonale voor de wielen. Deze versie is minder zwaar aan je muur, minder groot dan de diepe versies, dus wat bescheidener. Ook voor de wat kleinere kamers is deze plank dus heel geschikt. 
Gratis opties:

 • Vleugels afgerond: wel/niet  In de 2 voorbeelden hieronder heeft de rood-gekleurde afgeronde vleugels, de ongekleurde niet.
 • Kleur van de buisjes, dopmoertjes en wielvelgjes: zilver / goud / wit / koper / zwart / desert (in deze voorbeelden zie je zilveren en koperen buisjes)
 • Propellerstijl (beide voorbeelden hier hebben een "spitse stijl"-propeller. Hij mag ook "baby stijl" (zie onderaan deze pagina) zijn.
 • Motortje achter de propeller. wel/niet  In deze voorbeelden hebben beiden een motortje. Deze kan ook weggelaten worden, waardoor je alleen het propellertje met de houten ronde schijf overhoudt.
  Meer info over deze gratis opties  /   Bestellen
  Tijdens het bestelproces kun je jouw gewenste opties in een veld aangeven.

 


2. Diep gekleurd €149,- of ongekleurd €129,-

Deze planken hebben de volledige diepte van iets meer dan 19 cm. Je kunt er lekker veel op kwijt. Ook deze planken mogen gratis variëren tussen 70cm en 95cm. De diepe vliegtuigplanken hebben 4 verticale stangetjes en 2 diagonale tussen de vleugels en 2 diagonale voor de wielen.

Gratis opties: 

 • Vleugels afgerond: wel / niet  (Hieronder bij de voorbeelden hebben beiden geen afronding; enkel geschuurd)
 • Kleur van de buisjes, dopmoertjes en wielvelgjes:  zilver / goud / wit / koper / zwart  / desert (Hieronder zie je koper en wit)
 • Propellerstijl: Spitse stijl / baby stijl  (Beide voorbeelden hieronder hebben een baby stijl - propeller)
 • Motortje achter de propeller. wel / niet  (Beide voorbeelden hieronder hebben een "motortje")
  Meer info over deze gratis opties   /   Bestellen
  Tijdens het bestelproces kun je jouw gewenste opties in een veld aangeven.

3. Babykamerplank

Diepe plank gekleurd €159,- , ongekleurd €139,-.

Halfdiepe plank gekleurd €119,- , ongekleurd €99,-.

De babykamerplank heeft vleugeluiteinden die standaard niet alleen rondgefreesd zijn, maar óók afgerond. Verder kun je dan kiezen voor diepe planken (19cm diep) of halfdiep (9cm) en daarmee gekleurd/ongekleurd.

 

Gratis opties: 

 • Kleur van de buisjes, dopmoertjes en wielvelgjes:  zilver / goud / wit / koper / zwart / desert (Hieronder zie je desert en koper)
 • Propellerstijl: Spitse stijl / baby stijl  (Beide voorbeelden hieronder hebben een baby stijl - propeller)
 • Motortje achter de propeller. wel / niet  (Beide voorbeelden hieronder hebben geen "motortje")
  Meer info over deze gratis opties   /   Bestellen
  Tijdens het bestelproces kun je jouw gewenste opties in een veld aangeven.

Oud hout diep €149,- of oud hout halfdiep €129,-

Nieuwe planken die zó bewerkt worden, dat ze oud gaan lijken. Dit doe ik onder andere door de planken te gutsen met beitels, de plank toe te takelen om gebruikerssporen aan te brengen en de plank te bewerken met een borstelschuurmachine. Ze zijn beschikbaar in diep of half diep en ook hier weer mogen de lengtes van de vleugels variëren van 70cm tot 95cm. Ook voor deze plank zijn er weer gratis opties.

Gratis opties:

 • Kleur van de buisjes, dopmoertjes en wielvelgjes:  zilver / goud / wit / koper / zwart  / desert  (zwart of koper kan ik aanraden ;)
 • Propellerstijl: Spitse stijl / baby stijl  Het voorbeeld hieronder heeft een zwarte spitse-stijl propeller. Een andere kleur mag ook.
 • Motortje achter de propeller. wel / niet  Het voorbeeld hieronder heeft een "motortje")
  Meer info over deze gratis opties   /   Bestellen
  Tijdens het bestelproces kun je jouw gewenste opties in een veld aangeven.