Links


Het Nederlandse merk Perron 11 is met haar site dé plek voor het vinden van behang, posterbehang en stickers voor jouw kinderkamer. Ook andere producten zijn beschikbaar, waaronder lampenkappen, dekbedovertrekken, sierkussens, noem maar op. Het leuke van Perron 11 is dat ze onder andere via een eigen ontwerpstudio maatwerk kunnen leveren. Custom-made, in nauw contact met de klant. Zodoende kun je jouw kinderkamer of babykamer precies dat verhaal geven waar je naar zoekt. 


Wanneer je aan de slag gaat met je babykamer is, dan is het belangrijk dat je een veilige verf kiest. Bij het merk Moose Färg kun je terecht voor alles wat er komt kijken bij het kiezen van de juiste verf. Ook voor informatie over de impact van kleuren op kinderen, en het maken van een veilige keuze. Ook vind je hier creatieve ideeën ten aanzien van meubels zoals bijvoorbeeld de kledingkast of commode.


Josan is mamavlogger en -blogger. Ze blogt en vlogt over allerlei leuke onderwerpen, waaronder alles wat met kinderen te maken heeft. Binnenkort gaat ze verhuizen, waarbij ze laat zien dat een mintgroene vliegtuigplank van vliegtuigplank.nl tot de inrichting van haar zoontjes nieuwe babykamer hoort. Hierboven kun je de video daarvan zien. 
Verder kun je hier haar blogs vinden. De video hierboven is onderdeel van haar youtube-kanaal.


Andere interessante links: