ReviewsCommentaren: 8
 • #8

  Cheryl (vrijdag, 09 april 2021 13:00)

  Ik heb de diepe ‘Babykamer wandplank gekleurd 95cm’ besteld in oudroze met zwarte stangetjes en moertjes en koperen velgjes. Meneer Van der Kamp denkt graag met je mee en onderhoudt een hele goede communicatie van het begin tot aan het einde van de bestelling. Om dan niet te beginnen over het product zelf, het is erg mooi gemaakt en de kwaliteit is ook uitstekend. De plank zelf is zwaar, maar je krijgt er voldoende plugjes en schroefjes bij om de plank stevig op te hangen. Mijn partner en ik zijn enorm blij met deze wandplank, het is het pronkstuk van de babykamer geworden!

 • #7

  Henk & Elise (dinsdag, 26 mei 2020 00:15)

  Binnen twee dagen hebben wij de stoere vliegtuigplank inclusief wolkjes ontvangen. Een erg mooie en originele toevoeging aan de babykamer. Absoluut een aanrader!

 • #6

  Sandra (maandag, 25 mei 2020 09:15)

  Wij hebben twee weken terug de vliegtuigplank besteld voor de kamer van onze kleine man. Binnen een week was deze bezorgd, met bijbehorende schroeven en pluggen. Hij staat prachtig en maakt de kamer echt helemaal af. Super service en een mooi eindproduct!

  Heel blij mee!

 • #5

  Amber (woensdag, 25 maart 2020 11:24)

  Dit is echt de eye catcher in de kamer van ons kleintje. Super leuk en handig!
  Heel erg blij mee. :)

 • #4

  Harald (maandag, 20 januari 2020 10:30)

  Erg mooie kwaliteit en het ziet er erg mooi uit. Een aanrader voor ieder die een mooie vliegtuigplank zoekt. Krijgen veel leuke reacties.

  De communicatie en service is erg goed, een aanrader!

 • #3

  Rianne (zondag, 29 december 2019 16:29)

  Super mooi en stevig materiaal, wij hebben de roze variant en mijn dochter vind hem geweldig! Echt een aanrader!! Iedereen die haar kamer binnenloopt zegt gelijk WOW! heel leuk!

 • #2

  Harmen (zondag, 22 december 2019 10:09)

  Wij hebben het vliegtuig boven de commode hangen. Het is de eyecatcher van de kamer. Voor onze dochter leuk om mee te spelen tijdens het aankleden en praktisch om spulletjes neer te zetten.
  Zit solide in elkaar en is netjes afgewerkt.

 • #1

  Alexander Bakermans (maandag, 02 december 2019 10:12)

  Wij hebben een erg mooie vliegtuigplank gekocht voor op de babykamer van onze zoon. Zeer tevreden over de kwaliteit en vlotte levering. Kortom zeker een aanrader!


Meer reviews zien? Klik op het waarderingscijfer (bij het roze tekentje met vinkje) aan de rand van je scherm om de reviews via Webwinkelkeur te bekijken!