28. oktober 2020
Welke kinderkamer accessoires passen in jouw kinderkamer?
11. oktober 2020
Jouw jungle kamer aankleden met een eyecatcher!
20. september 2020
Zie hier het nieuwste familielid van Vliegtuigplank! De Okergele Retro Vibe vliegtuigwandplank. Vaak zie je dat babykamers met een voertuigenthema, voertuigen hebben met een okergele kleur. Deze okergele variant kan dan een geweldige aanvulling zijn in zo'n babykamer. Maar zeg nu zelf; zou hij niet overàl geweldig staan?
18. augustus 2020
Een vliegtuigplank als cadeau aanbieden? Geweldig idee! Zo kan degeen wie je hem wilt geven, zelf zijn of haar unieke plank bestellen. Op de bon staat een unieke code, waarmee de ontvanger een korting op zijn/haar bestelling ontvangt. Hij/zij kan de code invullen in het bestelproces bij het veld "kortingscode". De cadeaubon is verkrijgbaar in verschillende bedragen. Wil je liever een ander bedrag op de cadeaubon? Geen probleem; Stuur dan even een mailtje naar info@vliegtuigplank.nl
01. augustus 2020
Deze nieuwe variant muur plank is meteen de goedkoopste variant die er is. De "Halfdiepe"-variant is minder diep (9cm), heeft hierdoor ook twee vleugeltip-stangen minder. Meer geschikt misschien als fotoplank dan als boekenplank, door de geringe diepte. Een blanke, onbehandelde variant is er al voor €79,=.